Foruminnlegg

Stian Holmlimo Kvam
15. feb. 2022
In Airbus typerating hjelp
Det er mange 737 piloter som går over til Airbus i disse dager. Her kan du spørre om ting du lurer på med airbus, eller noen som kommer med gode råd, kunnskap og erfaringer man kan ta med seg. Hjelp hverandre. Det går tross alt over til en helt annen verden. 2 filosofier! Fly safe!
0
0
0
Stian Holmlimo Kvam
15. feb. 2022
In Flystudenter hjelp
Dette er en egen kategori for alle flystudenter. Her kan dere dele deres erfaringer og kunnskap. Her kan du spørre hvis det er noe du lurer på. Det kan være alt fra gode tips til hjelp med et teorispm. Hjelp hverandre til å bli bedre! Bransjen trenger at vi deler vår erfaring og kunnskap med hverandre. Hvor mange ganger har ikke det reddet dagen "when the shit happens"? Dette er et forum hvor vi deler vår erfaring og kunnskap for å gjøre oss bedre og mer kunnskapsrike. I dagens moderne luftfart med nye og teknisk pålitelige flymaskiner med få feil og hendelser, fylles ikke erfaringsbanken like raskt opp. Men vi alle vet at ting skjer hele tiden, fra stort til smått. Ditt bidrag utgjør en forskjell! Skriv gjerne anonymt om du vil det. Det viktigste er ikke hvem du er, men hva du deler med fellesskapet. Fly safe!
0
0
0
Stian Holmlimo Kvam
03. feb. 2022
In Historie/hendelser
Bransjen trenger at vi deler vår erfaring og kunnskap med hverandre. Hvor mange ganger har ikke det reddet dagen "when the shit happens"? Dette er et forum hvor vi deler vår erfaring og kunnskap for å gjøre oss bedre og mer kunnskapsrike. I dagens moderne luftfart med nye og teknisk pålitelige flymaskiner med få feil og hendelser, fylles ikke erfaringsbanken like raskt opp. Men vi alle vet at ting skjer hele tiden, fra stort til smått. Ditt bidrag utgjør en forskjell! Skriv gjerne anonymt om du vil det. Det viktigste er ikke hvem du er, men hva du deler med fellesskapet. Fly safe!
0
0
1
S
Stian Holmlimo Kvam

Stian Holmlimo Kvam

Admin
Flere handlinger